Cum s-au tocat banii la Cetatea!

Aşa cum anticipasem într-un articol recent, cei câţiva lei aruncaţi de Primărie spre fotbal încing spiritele în oraş. Moldovan şi Radu au dat un ultimatum: ori se găsesc bani ori abandonează Rapidul. De cealaltă parte, Ciprian Anton stă cu ochii pe câţiva jucători de la Rapid în timp ce Ioan Radu îl acuză că ar avea legătură cu instabilitatea de la Rapid.

Pentru că Moldovan şi Anton se bat pe cei câţiva lei rămaşi după ce s-a făcut împărţeala la biserici, am zis că nu strică să vedem cum au fost cheltuiţi banii în ultimul an de existenţă a Cetăţii.

În 2009, Moldovan a fost preşedinte al clubului până la sfârşitul lunii iunie. În cele şase luni, Moldovan a cheltuit aproape 30.000 de lei pentru cazarea şi masa jucătorilor, plus încă 35.000 de lei pentru cantonamentul la pensiunea La Bella Vista din Poiana Negrii, aparţinând deputatului Dumitru Pardău. Deşi majoritatea deconturilor pentru cazare şi masă în această perioadă sunt facturi de până la o mie de lei, Cetatea a plătit şi o factură de 3.780 de lei către Hotel Albert.

Moldovan a mai cheltuit peste 28.200 de lei pentru transport. Cei mai mulţi bani, 24.800, au ajuns la firma Viltrans SRL.

Foarte ciudat este ce s-a întâmplat în a doua jumătate a anului. De la 1 iulie 2009, funcţia de preşedinte al clubului FC Cetatea Suceava a fost preluată de Ciprian Anton. Dacă vă vine să credeţi, în al doilea semestru al anului, Ciprian Anton a cheltuit de aproape cinci ori mai mult pentru cazarea şi masa jucătorilor şi aproape dublu pentru transport, faţă de primele şase luni din 2009. Citeşte continuarea aici!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cum s-au tocat banii la Cetatea!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*