Cu tunurile pe Romaniuc

Cu moralul ridicat după victoria contra Aerostarului, divizionara a III-a, Rapid Suceava, vizează cele trei puncte şi în deplasarea de la Ceahlăul II Piatra Neamţ. Ceferistii nu se vor baza sub Pietricica pe Marius Romaniuc, jucător care a părăsit gruparea „alb-vişinie”.

După retragerea lui Claudiu Sevaciuc, un alt jucător cu state vechi la Rapid a decis să întrerupă colaborarea cu echipa suceveană. Marius Romaniuc a fost deranjat de faptul că la meciurile cu Oţelul II Galaţi şi Aerostar Bacău a fost rezervă. Mijlocaşul sucevean nu s-a echipat corespunzător la partida din ultima etapă, iar în repriza secundă a urcat în tribune, cazând astfel în dizgraţia antrenorului Ion Buzoianu.

“Romaniuc se considera titular de drept şi a fost deranjat să afle că e rezervă. Luni nu s-a prezentat la antrenament, iar marţi a venit neechipat. Nu îl mai primesc nici dacă îmi promite că dă 5 goluri cu Ceahlăul II. Este un jucător talentat, dar care nu este dispus la efort. Cu mersul lui nu-l angajează nici la vândut pâine sau ziare”, a răbufnit antrenorul Ion Buzoianu.

Deşi a jucat o repriză în meciul cu Aerostar, Mircea Negru nu s-a refăcut complet după ultima accidentare, iar săptămâna aceasta s-a antrenat separat. Mijlocaşul face parte totuşi din lotul pe care Ion Buzoianu îl va deplasa la Piatra Neamţ, urmând a fi folosit, cel mai probabil, după pauză. Meciul dintre Ceahlăul II şi Rapid CFR va avea loc vineri, de la ora 15:00, pe terenul sintetic de la stadionul din Piatra Neamt. Întâlnirea va fi condusă la centru de Ionuţ Anghelinei din Galaţi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cu tunurile pe Romaniuc"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*