Cu ochii după Pralea

Convocat în premieră la un turneu final, portarul Universităţii Bogdan Pralea nu a fost nici măcar rezervă în cele patru meciuri disputate de tricolori în Croaţia. Handbaliştii suceveni au urmărit partidele României de la Campionatul Mondial şi sunt de părere că Pralea ar fi meritat să joace cel puţin în meciul cu Australia.

“Poate că sunt subiectiv, dar cred ca Bogdan ar fi meritat să joace. Merita să intre cel puţin în meciul, de ieri, cu Australia. Popescu putea să se odiheanscă după meciurile bune care le-a făcut şi să intre Pralea”, este de parere Răzvan Gavriloaia.

Extrema dreaptă a Universităţii consideră că tricolorii s-au descurcat bine în Croaţia.

“Băieţii au jucat bine în primele două meciuri, ţinând cont că au avut adversari foarte puternici. Personal, văd Danemarca şi Croaţia cel puţin în semifinale. A fost însă sincopa cu Algeria, când, deşi se aşteptau să fie foarte greu, nu cred că s-au gândit că vor înscrie atât de puţine goluri. Este păcat pentru munca lor pentru că şi-au pierdut sărbătorile, şi-au neglijat famiile şi au pierdut perioada de refacere primită de la cluburi, pentru a reprezenta România. Cu siguranţă toţi au vrut să facă o treabă bună”, a conchis extrema Universităţii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cu ochii după Pralea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*