Cu mic, cu mare… la Braşov

Fotbalul juvenil sucevean este reprezentat de trei cluburi la cea de-a cincea editie a Brasov Indoor Cup, cel mai mare turneu indoor de fotbal pentru copii organizat in acest moment in tara noastra. Programata pe parcursul a trei saptamani, la sase categorii de varsta, competitia din acest an a adunat la start peste 160 de echipe din cinci tari: Romania, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia si Ucraina.

ACS Junior Campulung a intrat in competitie inca din weekendul trecut, ocupand locul 10 dintr-un total de 17 echipe cu grupa de 2002. Pustii pregatiti de Mihai Eremia au ocupat locul 3 in faza grupelor, cu un bilant de doua victorii si doua infrangeri: 1-0 cu CSS Turnu Magurele si 4-1 ACS Kinder Sangeorgiu de Mures, respectiv 1-2 cu GSA Nucet Bihor si 2-4 cu gazdele de la Tampa Corona III Brasov.

Ramasa in afara tabloului sferturilor de finala, formatia de la poalele Raraului a evoluat apoi in meciurile pentru desemnarea clasamentului final al locurilor 9-16, bifand doua victorii, 4-2 cu Corna Tampa White si 3-0 cu Stars Braila, dar si o infrangere, in ultimul meci, cel pentru locurile 9-10, scor 1-4, contra formatiei CSS Giurgiu.In cele din urma, trofeul categoriei 2002 a ajuns la Petrolul Ploiesti.

La sfarsitul acestei saptamani vor avea loc meciurile de la categoriile de varsta 2003, 2005 si 2007. Conform listelor afisate pe siteul oficial al competitiei, cluburile sucevene vor fi reprezentate de cinci grupe: Sporting (2003 si 2005), Luceafarul Bucovina (2003 si 2005) si ACS Junior Campulung Moldovenesc (2005).

COMENTARII:

1 Comentariu la "Cu mic, cu mare… la Braşov"

  1. MULTA BAFTA BUCOVINENILOR NOSTRI, SA VENITI CU MULTE MEDALII DE LA BRASOV. BAFTA !!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*