Cu gândul la Steaua

Până la dubla cu slovenii din Cupa Challenge, conducerea Universităţii pregăteşte meciul din următoarea etapă a Ligii Naţionale. Pentru a-şi atinge obiectivul intern, “studenţii” sunt obligaţi sa învingă Steaua Bucureşti.

Oficialii Universităţii au lăsat la o parte jocurile din Challenge Cup, iar toată atenţia lor se îndreaptă acum spre competiţia internă. Directorul tehnic Petru Ghervan speră ca deplasarea în Ucraina să nu afecteze pregătirea elevilor săi pentru meciul de duminică, cu Steaua.

“Steaua a solicitat ca jocul sa se desfasoare la data stabilita de Federatie, respectiv duminica. Se pare insa ca aceasta schimbare a zilei jocului ne face bine si noua pentru ca am intarziat sosirea acasa de la Luhansk. Ce a fost a trecut, nu cred ca mai conteaza sa vorbim acum despre oboseala acumulata. A fost o calificarea frumoasa, dar acum toate gandurile noastre trebuie indreptate spre jocul din campionat, cu Steaua”, a declarat Petru Ghervan.

Petru Ghervan a comentat şi rezultatele înregistrate în etapa precedentă, când Pandurii au câştigat la limită în faţa Minaurului: “Noi asteptam surprize. Si Targu Jiu si Bacaul mai au asemenea meciuri. Foarte important nu este insa ce joaca ei, ci ce jucam noi. Vom face tot ce putem pentru a castiga punctele pe care ni le-am propus si cred ca pe parcursul acestui retur vor aparea si suprizele pe care le asteptam. Sper sa nu apara la noi”.

Meciul dintre Universitatea Suceava şi Steaua Bucureşti va avea loc duminică de la ora 11:00 şi va fi transmis în direct pe Digi Sport.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cu gândul la Steaua"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*