Cu gândul la promovare

Rapid Suceava poate sărbători peste o săptămână promovarea în Liga a II-a. Pentru asta “ceferiştii” trebuie să câstige meciul pe care îl au programat, vineri, la Oţelul II Galaţi.

Contracandidata Rapidului la promovare, SC Bacău, va sta vineri, prilej pentru suceveni să se distanţeze la patru puncte în fruntea clasamentului cu două etape înainte de finalul sezonului. Dacă se întorc cu trei puncte de la malul Dunării, Semeghin şi colegii săi au şansa să sarbatorească promovarea vinerea viitoare, la finalul partidei cu Politehnica Galaţi. Oţelul II traversează însă o perioadă foarte bună, cu cinci victorii consecutive in ultimele etape. Un alt motiv de îngrijorare pentru suceveni îl reprezintă posibilitatea ca adversarii să alinieze la start jucători de la prima echipă a Oţelului.

“Cam în fiecare etapă Oţelul II Galati s-a bazat pe jucători de la prima echipă. Noi avem însă un moral bun după ultimele victorii şi mergem să câştigăm la Galaţi. Dacă luăm cele trei puncte încheiem campionatul. Bacăul îşi pune ultimele speranţe să ne încurcăm în această partida, dar, cred eu, este prea târziu. Vrem să sărbatorim promovarea pe Areni, nu la Paşcani”, a anunţat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Pentru a aborda partida de vineri la capacitate maximă, “ceferiştii” au plecat joi spre Galaţi. În lotul deplasat de Bogdan Tudoreanu nu se regăsesc mijlocaşii Sumanariu (foto) şi Tincu, ambii fiind accidentaţi. În turul campionatului Rapid Suceava a câştigat pe “Areni” cu scorul de 3-2, după ce a fost condusă cu 0-2. Golurile sucevenilor au fost marcate de Sumanariu, Ionesi şi Golofca.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cu gândul la promovare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*