Cu gândul la Marian Cozma

Moartea tragică a pivotului Marian Cozma a întristat întreg lotul Universităţii. Deşi nu au putut ajunge la înmormantarea sa, handbaliştii suceveni au anunţat că, în cazul în care vor câştiga cu Dinamo, vor dedica victoria fostului pivot al Echipei Naţionale.

Chiar daca meciul dintre Universitatea şi Dinamo se va disputa de Sfântul Valentin, gândurile “studenţilor” nu se mai îndreaptă în acest an atât de mult spre partenerele lor de viaţă. Marcaţi de decesul lui Marian Cozma, sucevenii speră ca echipa care se va impune sâmbătă, să dedice victoria în primul rând fostului component al Naţionalei.

“Eu cred ca indiferent ce echipa va castiga astazi, victoria ii trebuie dedicata lui Marian Cozma si apoi prietenelor. Sper totusi sa castigam noi si dupa asta vom vedea ce vom face” este de parere extrema dreapta a Universitatii, Razvan Gavriloaia(foto).

Meciul dintre Universitatea Suceava şi Dinamo Bucureşti va avea loc astazi de la ora 17:00, la sala Liceului cu Program Sportiv. Biletele pentru această partidă s-au pus în vânzare încă de joi şi vor putea fi achiziţionate până la ora jocului.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *