Cu gândul la Bacău

Intreaga suflare handbalistica suceveana va sta maine seara cu ochii pe restanta dintre Stiinta Bacau si Steaua Bucuresti, partida contand pentru runda a XXIV-a din cadrul Ligii Nationale. Aflata in lupta directa cu gruparea bacauana pentru ocuparea locului 5 in clasament, Universitatea poate ramane in cartile pentru indeplinirea acestui obiectiv doar in cazul unei victorii a stelistilor in orasul lui Bacovia.

Interesul sucevenilor pentru jocul de la Bacau a fost recunoscut si de Petru Ghervan, care considera ca viitorul european al Universitatii depinde intr-o mare masura de rezultatul dintre Stiinta si Steaua.

Suntem preocupati de modul in care am putea obtine acel loc 5, care ne asigura o participare in cupele europene si anul viitor. Nu este deloc usor, iar in conditiile date sansele noastre sunt din ce in ce mai mici. Etapa de etapa, am asteptat rezultatele altora care sa ne avantajeze si nu s-au intamplat. Ramane sa vedem daca jocul dintre Steaua si Bacau va aduce o clarificare. Eu sper insa ca ocupanta locului 5 sa fie decisa doar prin lupta sportiva”, a declarat Petru Ghervan la Plus TV.

Managerul gruparii sucevene a mentionat ca, indiferent de rezultatul restantei de maine, Chirut si compania trebuie sa lupte pentru a castiga toate punctele puse in joc in ultimele doua etape ale stagiunii, pentru a demonstra ca Universitatea merita un loc mai bun in clasamentul actualului sezon.

Indiferent de acest rezultat, noi suntem mobilizati pentru a obtine punctele puse in joc la meciul cu Bacau, chiar si in conditiile in care va fi doar un meci al orgolilor. Vom lupta si la Resita, daca va fi cazul. Avem ocazia in aceste doua meciuri sa aratam ca suntem capabili de obtine un loc conform cu obiectivul propus si dorinta jucatorilor de a-si confirma valoarea este evidenta. Atat Bacaul cat si Resita sunt echipe tari, dar nu sunt de nebatut. In zilele bune, jucatorii nostrii pot face puncte cu oricare dintre aceste doua echipe”, a completat Petru Ghervan.

Restanta dintre Stiinta Bacau si Steaua Bucuresti va avea loc maine cu incepere de la orele 18.00 si va fi transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport Plus.

Etapa viitoare:
Universitatea Suceava – Stiinta Bacau
Poli Timisoara – Pandurii Targu Jiu
Rom Cri Brasov – Steaua Bucuresti

Ultima etapa:
UCM Resita – Universitatea Suceava
Stiinta Bacau – Rom Cri Brasov
Steaua Bucuresti – CSM Satu Mare
Pandurii Targu Jiu – U “Transilvania” Cluj

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cu gândul la Bacău"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*