Cu căciulile pe frunte

CSU Suceava revine la sfârșitul acestei săptămâni în fața propriilor suporteri, echipa antrenată de Răzvan Bernicu urmând să primească mâine dimineață, cu începere de la ora 10.00, în sala Liceului cu Program Sportiv, vizita celor de la Farul Constanța, într-un meci contând pentru etapa a XI-a din cadrul Diviziei A la handbal masculin.

Universitarii și-au propus să termine anul pe podiumul seriei, astfel că nu-și permit niciun pas greșit în ultimele trei meciuri pe care le mai au de disputat în acest an.

“Ne așteptăm la un meci disputat contra Farului, o echipă tânăra, cu patru străini în componență. Constănțenii stau bine în clasament, iar din câte am înțeles în sezonul viitor vor să se implice în lupta pentru promovare. Așadar, trebuie să tratăm meciul cu toată seriozitate”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

Meciul dintre CSU Suceava și Farul Constanța se va desfășura într-o atmosferă polară, în condițiile în care sala LPS nu beneficiază în acest moment de încălzire din cauza lucrărilor care se fac în zona campusului. Din acest motiv, Răzvan Bernicu a mutat antrenamentul de ieri în sala Școlii Nr. 9 din Obcini. Conform prognozei, mâine dimineață, la ora jocului, termometrele vor arăta temperaturi negative.

Accidentat, centrul Rareș Bursuc este singura absență din lotul sucevean. În schimb, la antrenamente, au revenit după accidentări Ion Tcaciuc și Preda.

Programul etapei a XI-a:

CSU Suceava – Farul Constanța
GSIP Moreni – Politehnica Iași
LPS Piatra Neamț – CSM II București
CS Vicov Bucovina – HC Buzău
Cimentul Bicaz – Atletico Alexandria
Știința Bacău – CSU Târgoviște (amânat)
HC Dobrogea Sud – ACS Teleorman (neprogramat)

Jocul de mâine din sala LPS va fi arbitrat de buzoienii Vlad / Velișca.

Clasament sezonul 2015-2016

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *