Cu Braşov, la Sfîntu Gheorghe

Meciul dintre Dinamo Braşov şi Universitatea Suceava, contând pentru etapa a V-a a Ligii Naţionale de handbal se va disputa la Sfîntu Gheorghe. Această decizie a fost luată în condiţiile în care Sala Sporturilor din Braşov va găzdui la sfârşitul săptămânii un concurs internaţional de dans.

În perioada 1-3 octombrie, Sala Sporturilor din Braşov va găzdui Transylvanian Grand Prix, un concurs internaţional de dans sportiv. Astfel, conducerea clubului Dinamo Braşov a solicitat ca meciul cu Universitatea Suceava să aibă loc luni, 4 octombrie. Oficialii grupării sucevene au aflat însă că Digi Sport va televiza meciul de peste două etape, cu UCM Reşiţa, programat vineri, 8 octombrie, de la ora 18:00.

“Nu am putut să dăm curs solicitării venite de la Dinamo Braşov. Data stabilită de Digi Sport pentru a transmite partida cu UCM Reşiţa nu poate fi refuzată şi ar fi însemnat să jucăm doua meciuri la un interval de 3 zile”, a anunţat directorul tehnic al Universităţii, Petru Ghervan.

În aceste condiţii, partida dintre Dinamo Braşov şi Universitatea Suceava va avea loc pe 2 octombrie, de la ora 13:00, în Sala Sporturilor din Sfîntu Gheorghe.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cu Braşov, la Sfîntu Gheorghe"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*