Cu bateriile încărcate

Csm Suceava a intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru partea secunda a campionatului. In ultima saptamana, trupa antrenata de Victor Pancu si-a incarcat bateriile la Campulung Moldovenesc, acolo unde “alb-albastrii” au efectuat un stagiu centralizat de pregatire pe parcursul ultimelor sase zile.

In cantonament am dat kilogramele jos, am pus accentul pe pregatirea fizica, pe oxigenare, astfel incat sa facem fata in meciurile oficiale ce urmeaza. Anul acesta este ceva mai greu pentru noi, asa ca obiectivul este sa scolim cat mai bine tinerii pe care ii avem la echipa. Pacat insa ca unii dintre acestia se lasa de volei imediat ce termina junioratul”, a spus antrenorul Victor Pancu, care vrea sa-si tina elevii in priza pana la reluarea Diviziei A2, astfel ca, in urmatoarele doua saptamani, Sasu si compania vor avea programate doua jocuri amicale pe terenul prim-divizionarei VCM Piatra Neamt.

In alta ordine de idei, incepand din aceasta iarna in lotul echipei sucevene a revenit Sebastian Ursachi. “Avem nevoie de un jucator cu experinta asa cum este Ursachi, mai ales pe faza de blocaj. Ma bucur ca a revenit la echipa”, a mai spus tehnicianul de la Csm Suceava.

Echipa suceveana va reintra in focul meciurilor oficiale pe 26 ianuarie, atunci cand va evolua pe terenul gruparii Dacia Buzau, ocupanta locului 3 in clasamentul seriei. Pe langa acest joc, pana la finalul sezonului regulat, Sasu si compania vor mai infrunta acasa formatiile Tricolorul Ploiesti si Stiinta Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cu bateriile încărcate"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*