Cu Baia Mare în play-out

CSU Suceava rămâne cu penalizarea de un punct dictată după meciul cu Ştiinţa Bacău, din cadrul primei etape a returului sezonului regulat. Întrunit ieri, Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal a decis să respingă memoriul înaintat de conducerea clubului sucevean şi să păstreze hotarârile luate iniţial de comisii.

Drept urmare, formaţia suceveană figurează pe ultimul loc în clasamentul final al sezonului regulat al Ligii Naţionale de handbal masculin şi întâlni astfel în prima fază din play-out-ul pentru evitarea retrogradării ocupanta locului 7, formaţia HCM Minaur Baia Mare.

“Din ce am discutat cu cei prezenţi în Consiliul de Administraţie, se păstrează decizia comisiilor, adică rămânem cu punctul luat. Aşteptăm şi o hârtie oficială din partea Federaţiei. Oricum indiferent dacă jucam cu Steaua sau cu Minaur, ori cu unii ori cu alţii, ne aşteaptă o întâlnire la fel de dificilă, chiar dacă poate că Steaua pare într-o oarecare scădere de formă”, a declarat antrenorul sucevean Răzvan Bernicu.

Primul meci dintre CSU Suceava şi Minaur Baia Mare va avea loc miercuri, 23 aprilie, în sala LPS, cel mai probabil cu începere de la ora 17.00. Cel de-al doilea meci se dispută sâmbătă, 26 aprilie, la Baia Mare. În caz de egalitate după primele trei meciuri, o zi mai târziu se joacă meciul decisiv, în fieful Minaurului.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close