„Cu asta l-am lovit!”

Dupa cazul Matei, un alt arbitru pare se ca a avut de-a face cu mania lui Agafitei. George Plantos ne-a declarat ca a fost amenintat de secretarul AJF ca va avea parte de acelasi tratament ca si colegul sau daca nu isi va vedea de treaba.

Spectacolul afisat de Agafitei in fata celui de-al doilea arbitru a avut loc luni dimineata, cand Plantos a mers la AJF pentru a depune un raport de arbitraj. Secretarul asociatiei judetene a considerat ca arbitrul deja stia despre cele petrecute vineri, asa ca a dorit sa ii arate cine este seful.

“Daca faci front comun cu dusmanii…uite ce te asteapta, cu asta l-am lovit!” si a scos ranga de sub birou, asa spune Plantos ca l-ar fi intampinat Agafitei.

“Era o bara de fier beton, am ramas surprins cat de mare era! Avea o lungime de vreo 70 de cm si groasa de vreo zece. Am luat-o in mana, avea aproape zece kilograme. Daca e lovit cineva in cap cu asa ceva, e moarte sigura. Oricum, daca se repezea la mine cu bara aia de fier imi luam talpasita repejor” a declarat arbitrul Plantos.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *