CTTV Galați – LPS Suceava: 0-0

juniori rugby U18 LPS Prorociuc Cretuleac

Echipa de rugby sub 18 ani a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a inregistrat un rezultat mai rar intalnit in sportul cu balonul oval. Formatia antrenata de Codrin Prorociuc si Marcel Cretuleac a incheiat la egalitate, 0-0, meciul sustinut, in cadrul etapei a 4-a, la Galati.

„Ambele formatii au facut un meci slab si, din pacate, nu s-au marcat puncte. Pentru noi urmeaza un meci greu, in compania unei formatii, din Iasi, care evolueaza de cativa ani impreuna. Speram sa castigam aceasta partida si astfel sa incheiem turul pe locul secund”, a declarat antrenorul Codrin Prorociuc.

Formatia suceveana a inceput meciul in urmatoarea formula: Tăuteanu, Medrihan, Clim, Drăghia, Sandu, Netbai, Beldie, I. Rusu, Giurcă, Mânzâlică, Ţârdea, Cojoc, Camilar şi Cora. Pe parcursul partidei in teren au mai intrat Reguş, Mareniuc, Ojică, Stanciuc, Seredenciuc, Zimbru şi S. Rusu.

LPS Suceava va infrunta Politehnica Unirea Iasi duminica, de la ora 13:00, pe terenul “Unirea”, intr-un meci din cadrul etapei a 5-a a Campionatului National de rugby sub 18 ani, zona Moldovei.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CTTV Galați – LPS Suceava: 0-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*