Câştigătorii de la Cupa Ciuc

Terenurile bazei sportive Unirea au gazduit zilele trecute Cupa Ciuc Premium la tenis de camp, turneu inclus in circuitul Bcr Tenis Partner. Organizata de clubul local Select, CSM Suceava si Asociatia Judeteana de Tenis, competitia a reunit la start circa 80 de tenismeni amatori si semiprofesionisti, care s-au intrecut la patru categorii de dificultate, nivel 5, 6, 7 si 8 la simplu, dar si la o categorie de nivel 7 in proba dublu.

Concursul de nivel 5 a fost o afacere exclusiv suceveana, pe primul loc terminand Andrei Iacob de la CS Select, care a trecut in finala de colegul sau de club, Victor Munteanu. Podiumul a fost completat de un alt tenismen sucevean de la CS Select, si anume Ionut Rusu. Sportivii localnici au facut legea si pe tabloul celor de nivel 6, unde concursul a fost castigat de Gabriel Rusu de la CS Select Suceava, care a trecut in finala de Stefan Hunceac. Pe locurile trei s-au clasat in final Mihai Ududec si Dumitru Negru.

In schimb, la nivelul 7, competitia a fost acaparata de tenismenii ieseni, care au ocupat primele trei locuri prin Mihai Chirila, Alex Hancu si Ciprian Gavril. La nivelul 8, castigator a iesit Florin Dumbrava de la CS Select Suceava, urmat în clasamentul final de Costel Chelaru si Bogdan Marasin.

In singura proba de dubla, cea de nivelul 7, pe primul loc s-a clasat cuplul sucevean format din Nicolae Balan si Nicolaie Iliut, urmati de tandemurile Mihai Ududec / Cristi Roman si Ilie Hunceac / Stefan Hunceac (foto).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Câştigătorii de la Cupa Ciuc"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*