“Câştigătoarea va lua trofeul”

Slovenii din Ljubljana au băgat frica în componenţii Universităţii. Jucătorii suceveni au urmărit înregistrări cu meciurile urmatoarei adversare şi sunt de părere că îi aşteaptă cel mai greu meci susţinut vreodată în Cupa Challenge.

Imediat după meciul cu HC Odorhei, Leonard Bibirig şi-a chemat elevii la vizionări. După ce au urmărit două jocuri din Cupa Challenge şi unul de campionat susţinute de RD Slovan, “studenţii” suceveni au căzut de acord că echipa care se va califica mai departe din această dublă, are şanse foarte mari să câştige trofeul.

“Cred ca aceasta dubla intalnire va da si catigatoarea Cupei Challenge. Sunt ei puternici, dar nici noi nu suntem slabi. Dupa seria buna pe care am avut-o in campionat, mergem acolo cu un moral bun si vrem din tot sufletul sa ne intoarcem de acolo cu o victorie sau un egal”, a anuntat Bogdan Soldanescu.

Claudiu Dediu a confirmat că Universitatea întâlneşte cea mai puternică echipă rămasă în Challenge Cup.

“In primul rand imi doresc sa ne revenim repede dupa drumul lung pana in Slovenia, avand in vedere ca vom merge doua zile cu autocarul. Intalnim poate cea mai puternica echipa care a ramas in cursa. Ne dorim mult victoria si sper ca dupa cele 60 de minute, sa avem sanse mari de calificare”, a declarat interul sucevean.

Pe lângă faptul că are în componenţă foşti jucători din Liga Campionilor, RD Slovan a surprins pe toată lumea în optimile Cupei Challenge, când a eliminat principala favorită la câştigarea trofeului, Ystads din Suedia.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "“Câştigătoarea va lua trofeul”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*