Csukat, printre laureati (video)

Scena Casei de Cultura din Suceava a gazduit astazi prima editie a cupei ASN Classic Romania la culturism. Concursul a fost organizat de clubul local Euro Power Gym, in parteneriat cu firma de suplimente nutritive Advanced Sport Nutrition Romania si a reunit la start un numar total de 44 de participanti.

Primii sportivii care au urcat pe scena au fost cei inscrisi la categoria mezina 70 de kilograme, intrecere la care si-au etalat muschii 10 sportivi si unde medalia de aur a ramas acasa, in posesia multiplului campion national Amelin Csukat (foto), culturist legitimat la Euro Power Gym Suceava.

Clasament – 70 de kilograme:
1. Amelin Csukat;
2. Ovidiu Cozma;
3. Petru Visovan;
4. Radu Gherghel;
5. Atilla Katona;
6. Constantin Sandu.

La categoria 80 de kilograme au concurat 14 sportivi, castig de cauza avand maramureseanul Ionica Moldovan, cel care a plecat acasa cu un premiul total de 1.900 de dolari dupa ce si-a adjudecat si sectiunea open a competitiei, proba in care au concurat castigatorii celor patru categorii de greutate.

Clasament – 80 de kilograme:
1. Ionica Moldovan;
2. Vlad Pihureac;
3. Marius Mitrache;
4. Cristian Anghel;
5. Costel Cozacovschi;
6. Florin Dogaru.

In intrecerea destinata categoriei 90 de kilograme s-au inscris in concurs 12 sportivi, castigator fiind desemnat in cele din urma oradeanul Remus Heredeu, urmat in clasament de Laszlo Kovac, ultimul reusind sa smulga si cele mai multe urale din partea publicului dupa evolutia din programul liber.

Clasament – 90 de kilograme:
1. Remus Heredeu;
2. Laszlo Kovacs;
3. Andrei Mitea;
4. Adrian Valeanu;
5. Virgil Andrei;
6. Radu Ionesi;

Proba regina a fost cea de +90 de kilograme, acolo unde s-au intrecut 8 culturisti, primul loc revenindu-i fara dubii constanteanului Costica Caileanu, care a fost urmat pe podium de Gabor Nagy si Adrian Panait.

Clasament – peste 90 de kilograme:
1. Costica Caileanu;
2. Gabor Nagy;
3. Adrian Panait
4. Iosif Chezan;
5. Marius Antore;
6. Claudiu Streza.

Prima editie a ASN Classic Romania la culturism a benificiat de premii totale de circa 10.000 de dolari.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Csukat, printre laureati (video)"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*