CSU va juca şase amicale

Universitatea Suceava are programat următorul joc oficial pe 18 aprilie, în fieful Ştiinţei Bacău. Până atunci, handbaliştii suceveni vor juca şase meciuri amicale, în compania echipelor Universitatea Cluj şi HC Odorhei.

După două zile de pauză, destinate recuperării, componenţii Universităţii Suceava au reluat miercuri antrenamentele, iar la sfârşitul acestei săptămâni au programate două jocuri amicale. Handbaliştii suceveni vor evolua vineri seară şi sâmbătă dimineaţă la Cluj, în compania prim-divizionarei din localitate. Ardelenii ar urma să vină la Suceava după o săptămână, pentru alte două jocuri de pregătire, dar acest lucru nu este încă sigur. Cu o săptămână înaintea meciului din campionat cu Ştiinţa Bacău, Universitatea Suceava va susţine două partide amicale contra formaţiei HC Odorhei. Întâlnirile sunt programate pe 11 şi 12 aprilie şi se vor desfăşura la Odorheiu Secuiesc.

“Sper să fie o pauză benefică, pentru ca nu eram într-o situaţie prea fericită după ultimele jocuri. Deşi am facut o primă repriză bună la Lisabona, nu am fost consecvenţi. În această perioadă încercăm să remaniem atitudinea şi încrederea în forţele proprii a jucătorilor noştri pentru a obţine cât mai mult din meciurile rămase de disputat în acest sezon”, a declarat directorul tehnic al Universităţii Suceava, Petru Ghervan.

Timp de două săptămâni handbalistii suceveni se vor pregăti sub comanda lui Petru Ghervan şi Răzvan Bernicu. Antrenorul principal al Universităţii, Leonard Bibirig, se află la lotul naţional de tineret al României, împreună cu jucătorii Dragoş Nedelcu şi Mihai Sandu. “Tricolorii” participă la sfârşitul acestei săptâmani la un turneu organizat în Călăraşi, împreună cu echipa de tineret a Macedoniei, Dinamo Călăraşi şi CSM Călăraşi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU va juca şase amicale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*