CSU Suceava va evolua direct la turneul semifinal

CSU Suceava va evolua direct la turneul semifinal, după ce Federația Română de Handbal a anunțat zilele trecute că ia în calcul înghețarea sezonului regulat al Diviziei A, acolo unde echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei ocupă primul loc în clasamentul Seriei A dupa primele 15 etape.

Cel mai probabil, această propunere va fi validată în ședința de miercuri a Consiliului de Administrație al Federatiei Romane de Handbal, turneele semifinale urmând să se dispute în perioada 12-14 iunie.

Conform regulamentului, CSU Suceava se va bate pentru cele două locuri calificabile la turneul final intr-o grupa din care mai fac parte CSM Alexandria, Szejke Odorheiu Secuiesc și Unirea Sânnicolau.

Din cealaltă grupă, vor face parte CSM Botoșani, CS Medgidia, Universitatea Cluj și CSM Oradea.

Cu toți așteptăm să revenim cât mai repede la sală, pentru că această întrerupere ne-a scos din ritm și avem nevoie de timp pentru a reveni la nivelul de dinainte de întreruperea campionatului. Dacă nu mai apare nimic neprevăzut, sper să ni se permită să reîncepem antrenamentele la jumătatea lunii mai, după ieșirea din starea de urgență”, a spus Adi Chiruț.

Primele două clasate din fiecare grupă a turneului semifinal se vor califica la turneul final, acolo unde ocupantele pozițiilor 1 și 2 vor promova în Liga Națională, în vreme ce echipele de pe locurile 3 și 4 vor merge la baraj.

Exit mobile version