CSU va avea un nou director

CSU Suceava va avea un nou director. Dupa ce in decursul timpului aceasta functie a fost ocupata de Petru Ghervan si Ravan Bernicu, incepand din toamna, de aspectele administrative ale „universitarilor” se va ocupa Sorin Rata (foto).

„Razvan Bernicu a fost prins in aceasta capcana a tuturor functiilor, pe care candva le-am avut si eu, dar el acum a fost singur , fara vreun antrenor. Din 2002 si pana in 2009 eu am facut aceeasi munca si cred ca aceasta a lasat urme atat pe starea mea generala de sanatate si nu numai. Nu a fost un lucru pe care l-as recomanda altcuiva sa-l faca. Razvan a fost nevoit in ultimul an, pentru ca asa au stat lucrurile. Din punct de vedere legal nu avea cine altcineva, dupa ce eu mi-am dat demisia, si cred ca am procedat corect, pentru a continua activitatea de handbal la Suceava. A fost nevoit sa fie director, antrenor principal, antrenor secund si nici nu mai stiu ce nu era el. Faptul ca la varsta lui experienta sa ca manager sau ca antrenor inca nu este una care sa ii permita sa jongleze cu tertipurile, procedurile si substraturile pe care le presupun asemenea munci de raspundere a fost foarte foarte dificil. Acum s-a scos postul la concurs, a participat un coleg de-al nostru, lectorul universitar Sorin Rata, si sper ca in urma concursului el sa ocupe acest post pentru a-l elibera pe Razvan, dar si pentru a avea pe cineva care sa raspunda de tot ceea ce inseamna organizare. Eu sper ca Sorin va continua activitatea pe care echipa de handbal a avut-o pana acum si o va duce mai departe si va asigura toate conditiile necesare. Este o responsabilitate manageriala pe care trebuie sa o faci, indiferent de ramura de sport pe care ai practicat-o. Eu cred ca este un om echilibrat, rezonabil, un om care poate razbate si care va putea sa indeplineasca cerintele acestei functii cu mult succes”, a explicat Petru Ghervan.

Revenit dupa un an la CSU Suceava, pentru a colabora cu Razvan Bernicu pe banca tehnică, Petru Ghervan a explicat cum a vazut de pe margine situatia echipei de handbal in sezonul precedent.

„Nu este simplu cand o echipa are doar un om pe care il vede de dimineata pana seara, si la masa si la antrenamente si la sauna si peste tot. A trecut poate cea mai grea perioada din istoria acestui club. Pentru mine a fost foarte greu asta vara pentru ca nu intelegeam, dupa ce am inteles ce se intampla si dupa ce am vazut despre ce este vorba, m-am linistit. La momentul respectiv treburile erau foarte tulburi mai ales in mintea jucatorilor. Este meritul acestor copii care acum sunt nucleu de baza ca au ramas la Suceava si ca au avut incredere. Acum speram ca lucrurile se vor redresa astfel incat clubul sa ajunga ce a fost sau chiar mai mult decat atat”, a spus Petru Ghervan.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

6 Comentarii

  1. se va ocupa cu motorina pentru autocar si cazarile din deplasare.cu banii adevarati de salarii de la primarie oare cine se ocupa?

  2. Felicitari, Sorin Rata!

    Un om de valoare al Sucevei a ajuns sa reprezinte echipa locala de handbal.

    La cat mai multe succese, domnule presedinte!

  3. FOLOSITI O MANA DE FIER,CU ZAMBETUL PE BUZE O SA RIDICATI SUCEAVA.BAFTA MULTA DIN EUROPA SI VA ASTEPTAM LA ALTE SEMIFINALE SI FINALE ,VOM FII ALATURI..

  4. Revenirea la conducerea tehnica a echipei CSU, a d-lui profesor Ghervan ne asigura ca vom avea la Suceava handbal de performanta. Speram ca si cei din administratia suceveana vor fi consecventi in sprijinirea echipei CSU pt. obtinerea performantelor, care sa fie reprezentative pt SUCEAVA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *