CSU Suceava- UCM Reşiţa 24-26

Universitatea nu a reusit sa rastoarne calculele hartiei si a pierdut in fata vicecampioanei UCM Resita, scor 24-26, in ultima etapa a Ligii Nationale la handbal.

Trupa lui Leonard Bibirig s-a intrecut in ratari in debutul meciului, banatenii luand un avans de patru goluri dupa primele zece minute, scor 1-5, sub privirile directorului tehnic Petru Ghervan, care a respectat indicatiile medicilor si a lasat banca tehnica pentru balconul salii LPS.

Cu un inter in zi de gratie, Adrian Chirut, si un portar, Iulian Andrei, care a inchis in multe randuri poarta suceveana, Universitatea a revenit spectaculos pe tabela, restabilind egalitatea in minutul 18, scor 6-6. Finalul primei reprize s-a jucat pe contre, punctele sarind dintr-un cont in altul la fiecare minut. Chiar daca au fost privati de serviciile lui Soldanescu, eliminat inainte de pauza dupa un fault la Fenici, studentii au intrat la cabine cu un handicap minim, scor 10-11.

Repriza secunda a inceput cu echipa suceveana la conducerea jocului, iar trasoarele lui Chirut le-a asigurat gazdelor un avantaj de doua goluri in minutul 42, scor 17-15. Resitenii si-au amintit ca au un blazon de respectat abia in ultimul sfert de ora al partidei, cand pivotul Irimescu (10 goluri) a facut legea pe semicerc si oaspetii au deturnat in final cele doua puncte spre Banat.

Marcatori:
Chiruţ (9), Gavriloaia (4), Bursuc (2), Tcaciuc (2), Adomnicăi (2), Dospinescu (2), Mitrea (2), Zvanciuc.

Raportul loviturilor de la 7 metri (transformate): 3 (2) / 8 (5)

Raportul minutelor de eliminare: 8 / 12

foto: Andrei Aparaschivei

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava- UCM Reşiţa 24-26"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*