CSU Suceava – Steaua 25-26

Universitatea a ramas fara victorie oficiala in istoria confruntarilor directe cu Steaua. Echipa suceveana a pierdut astazi in fata militarilor cu scorul de 25-26, la finalul unui meci cu patru eliminari, doua reprize distincte si o brigada de arbitrii ce si-a dat in petec dupa pauza.

Timorata de numele adversarului, trupa lui Leonard Bibirig a inceput ezitant meciul, astfel ca oaspetii conduceau cu 2-0 in minutul 5. Replica gazdelor avea sa fie una fulminanta, sucevenii reusind sa marcheze de sapte ori consecutiv, iar in minutul 12, tabela indica un neverosimil 7-2 in favoarea Universitatii. Profitand de paradele lui Pralea si de atacurule fara vlaga ale stelistilor, studentii si-au pastrat ecartul de cinci goluri pana la pauza, cand au intrat la cabine cu scorul de 14-9.

Iluzia unei victorii impotriva celor de la Steaua a inceput sa se risipeasca in sala LPS odata cu startul reprizei secunde. Ajutati in defensiva de interventiile providentiale ale lui Laufceac, militarii lui Bozo Rudic au revenit spectaculos, reusind sa egaleze situatia in minutul 41, cand tabela indica 17-17.

Mai mult, in urmatoarele zece minute, Steaua s-a distantat la 23-20, scor la care au cedat si nervii antrenorului Leonard Bibirig, trimis in tribune din pricina protestelor la adresa brigazii de arbitrii. Dominata de greselile copilaresti ale sucevenilor, ultima decada a intalnirii a fost gestionata perfect de oaspeti, care s-au impus in final cu 26-25.

Marcatori:
CSU Suceava: Gavriloaia – 7, Bursuc – 5, Adomnicai – 5, Chirut – 4, Mitrea – 2, Acatrinei – 1, Ignat – 1.
Steaua: Vujadinovic – 7, Cian – 7, Maziliu – 4, Georgescu – 3, Stavrositu – 3, Dinescu – 1, Savenco – 1.

Raportul eliminarilor: 6 min / 10 min

Raportul aruncarilor de la 7 metri: 6 (4) / 6 (4)

Cartonase rosii: Bibirig (‘50), Soldanescu (‘53) / Georgescu (‘29), Vujadinovic (‘59)

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *