CSU Suceava și SK Szejke și-au împărțit victoriile

CSU Suceava si SK Szejke Odorhei Secuiesc si-au impartit victoriile in cele doua meciuri amicale disputate la mijlocul acestei saptamani in sala “Dumitru Bernicu”.

Miercuri seara, dupa o prima repriza slaba, in care s-a vazut condusa cu 13-20, echipa antrenata de Adrian Chirut a cedat in fata liderului Seriei C a Diviziei A cu scorul final de 32-36.

CSU Suceava: Duman, Turturica – Kobzii (9 goluri), Popia (8), Leordean (3), Furak (3), Pintilei (2), Alupoaie (2), Cozorici (2), Loic (1), Barb (1), Popa (1), Juverdianu, Sora, Tofanel, Mihalcea si Burbulea.

Formatia suceveana si-a luat revansa joi, cand s-a impus limita in fata harghitenilor, cu scorul de 33-32, dupa ce la pauza a fost egal, 17-17.

CSU Suceava: Duman, Turturica – Furak (9 goluri), Loic (7), Popia (5), Pintilei (3), Kobzii (3), Leordean (3), Popa (2), Cozorici (1), Juverdianu, Alupoaie, Barb, Sora, Tofanel, Mihalcea si Burbulea.

Gruparea suceveana incheie astfel seria meciurilor de pregatire din aceasta iarna cu o victorie, 33-32 cu SK Szejke, o remiza, 25-25 cu CSM Resita, si cinci infrangeri, 26-37 cu CSM Bacau, 29-37 si 34-35 cu CSM Vaslui, 23-37 cu Potaissa Turda si 32-36 cu SK Szejke.

Au fost niste meciuri extraordinare, care ne-au prins bine in perioada de pregatire. Majoritatea le-am disputat in compania unor echipe de Liga Nationala, dar si Odorheiul este o echipa de luat in seama, cu jucatori tineri, dar foarte omogena”, a precizat antrenorul Adi Chirut.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Felicitari conducerii tehnice in frunte cu dl. prof. Ghervan , care in conditiile lotului subtire de jucatori existent, au practicat in final un joc bun .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *