CSU Suceava se reunește astăzi, la LPS

CSU Suceava incepe la mijlocul acestei saptamani pregatirile pentru viitorul sezon al Ligii Zimbrilor la handbal masculin. La primul antrenament din aceasta vara, programat miercuri, de la ora 17.00, in sala LPS, sunt asteptati in jur de 20 de jucatori, printre care si doua dintre cele patru achizitii efectuate in intersezon: portarul Valeriu Erhan (Dunarea Calarasi), pivotul Alexandru Ionescu (Stiinta Bacau), centrul Maxim Oancea (Stiinta Bacau) si interul dreapta Cristian Adomnicai, ultimul revenind acasa dupa sapte sezoane petrecute la Odorhei si Turda. Acestia vor acoperi golurile lasate de plecarile lui Sebastian Polocoser, Dusan Sipka, Cristian Tcaciuc si Gabriel Cotinghiu.

Duman si Ionescu sunt la lotul national de tineret, in vreme ce Erhan se va prezenta la pregatiri incepand de luni. Mai asteptam un jucator pe postul de inter dreapta, unde ne trebuie o dublura pentru Cristi Adomnicai”, a precizat antrenorul Adi Chirut, inainte de startul pregatirilor.

Formatia antrenata de Adi Chirut si Iulian Andrei se va antrena in localitate pana joi, 12 iulie, cand va pleca in Portugalia, la Coimbra, unde trebuie sa-si apere trofeul castigat anul trecut la Campionatul European Universitar.

Incep campionatul pe data de 5 septembrie

Echipa suceveana va debuta in viitorul sezon pe data de 5 septembrie, cu un meci pe teren propriu, in fata celor de la CSM Bucuresti. De altfel, universitarii vor avea un program infernal in primele trei etape de campionat, cand vor intalni doar formatii  pretendente la calificarea in play-off. “Nu suna prea bine programul din primele etape, cand vom infrunta CSM Bucuresti, Turda si Dinamo. Este greu, dar pana la urma tot trebuie sa jucam cu toate echipele. Poate reusim o surpriza ca-n debutul sezonului trecut, cand am castigat la Constanta”, a precizat antrenorul Adi Chirut.

COMENTARII:

2 Comentarii la "CSU Suceava se reunește astăzi, la LPS"

  1. Iubitor de handbal | 4 iulie 2018 at 14:43 | Răspunde

    Succes si bafta multa.

  2. Popescu Iulian | 5 iulie 2018 at 23:06 | Răspunde

    Antrenor cand aduceti?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*