CSU Suceava se mută la Botoşani pentru meciul de vineri cu HC Vaslui

CSU Suceava se muta in Sala “Elisabeta Lipa” din Botosani pentru meciul cu HC Vaslui, programat vineri, cu incepere de la ora 18.00, in cadrul etapei a 6-a a Ligii Nationale de handbal masculin. Motivul? Sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava, locul unde universitarii disputa meciurile de pe teren propriu, a intrat de saptamana trecuta intr-un proces de modernizare, care prevede renovarea tavanului si inlocuirea suprafetei de joc, veche de opt ani.

Finantate de Primaria Suceava si Consiliul Local Suceava, lucrarile se ridica la 330.000 de lei si vor dura aproximativ doua saptamani. Este de asteptat ca echipa locala de handbal sa revina in sala LPS la meciul cu CSM Focsani, programat pe data de 12 octombrie.  Dupa inceperea lucrarilor la sala LPS, Adrian Chirut a mutat sedintele de pregatire ale universitarilor in sala Scolii “Miron Costin” din cartierul Burdujeni. Miercuri seara, universitarii se vor deplasa la Botosani pentru un antrenament oficial in sala “Elisabeta Lipa”.

sala-polivalenta-botosani-1

Pentru meciul de vineri, conducerea universitarilor intentioneaza sa puna gratis la dispozitia suporterilor doua mijloace de transport pentru deplasarea la Botosani, unul pentru abonati, iar altul pentru galerie. Intrarea spectatorilor la partida de vineri din sala “Elisabeta Lipa” va fi gratuita, a anuntat directorul CSU Suceava, Sorin Rata. Oficialul sucevean a mai adaugat ca organizarea meciului cu HC Vaslui va costa clubul universitar 2.500 de lei.

Sala “Elisabeta Lipa” din Botosani are o capacitate de aproape 2.000 de locuri.

COMENTARII:

3 Comentarii la "CSU Suceava se mută la Botoşani pentru meciul de vineri cu HC Vaslui"

  1. DE CE NU S-A FACUT INTRE SEZOANE ?

  2. La noi ” ca la nimeni”, oare de ce Primaria Suceava nu a facut lucrarile de reparatii la sala in vara ????
    La Botosani stadion modernizat, cu nocturna ,sala de sport noua cu 2000 locuri s.a. , o mare umilinta pt. noi si un mare „vot de blam ” pt. Flutur si Lungu care au condus Suceava peste 10 ani !!!!!

    • Nu e nici o umilință vecine! Suntem vai de curu nostru aici in nordul tarii..uitati de guvernanti si politicieni care invart jmenurile in alte zone. Parerea mea este sa mai lasam din orgoliile astea de oameni prosti si calici si sa ne multumim chiar si cu putinul pe care il avem fiecare. Juma de ora de mers cu masina nu e departare mare. La noi s-au modernizat stadionul,sala polivalenta a fost inceputa de pe timpul lui Ceausescu…tribuna era construita din 89…si abia in 2008 a fost inaugurata. Iti dai seama ca 20 de ani a fost paragina. Voi aveti aeroport,noi avem bazele sportive,voi aveti FoodCourt cu Mc Donalds KFC,noi avem cinema cu 6 sali(din cate am inteles s-a facut sau se va face si la voi)…si tot asa. Mai este pana fiecare vom avea tot ce ne dorim cu totii. In schimb noi nu avem peisajele voastre din judet si zonele turistice…dar macar de la anul va vom astepta in zona de agrement Cornisa ,la balaceala ,in care s-au investit aproximativ 20 de mil de euro . Numai bine!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*