CSU Suceava s-a despărțit de Cotinghiu

Gabriel Cotinghiu

CSU Suceava a ramas fara serviciile extremei dreapta Gabriel Cotinghiu. Handbalistul de 29 de ani isi va continua cariera in tricoul nou-promovatei Stiinta Bacau, dupa ce conducerea echipei sucevene nu a putut sa-i satisfaca pretentiile financiare pe care jucatorul le-a ridicat la renegocierea contractului. “Am ramas cu Olariu si Potera pe acel post, doi jucatori in care eu am mare incredere. Mai suntem in discutii cu unii jucatori, iar, daca se va ivi ceva in perioada urmatoare, in limita bugetului disponibil, ne vom mai acoperi unele posturi”, a precizat antrenorul Adrian Chirut.

Gabriel Cotinghiu este al patrulea jucator care paraseste echipa suceveana in pauza de vara, dupa Sebastian Polocoser, Dusan Sipka si Cristian Tcaciuc.

La capitolul achizitii, CSU Suceava i-a transferat  in intersezon pe portarul Valeriu Erhan (Dunarea Calarasi), pivotul Alexandru Ionescu (Stiinta Bacau), centrul Maxim Oancea (Stiinta Bacau) si interul dreapta Cristian Adomnicai, ultimul revenind acasa dupa sapte sezoane petrecute la Odorhei si Turda.

Cu salariile la zi, dupa ce Primaria a virat o parte din cea de-a doua transa din bugetul promis pe anul in curs, handbalistii suceveni se vor reuni miercurea viitoare in vederea inceperii pregatirilor pentru viitorul sezon competitional.

Trupa antrenata de Adi Chirut si Iulian Andrei se va antrena o saptamana in localitate, urmand ca pe data de 12 iulie sa plece in Portugalia, unde isi va apara trofeul castigat anul trecut la Campionatul European Universitar.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava s-a despărțit de Cotinghiu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*