CSU Suceava s-a calificat la turneul semifinal al Campionatului Național

CSU Suceava s-a calificat la turneul semifinal al Campionatului National de handbal masculin pentru juniori III din postura de ocupanta a locului 2 in a Seria A. Sambata trecuta, in ultima etapa, formatia pregatita de Vasile Boca a trecut, pe teren propriu, cu scorul de 25-15, de LPS Botosani si a terminat sezonul regulat cu 12 victorii in 15 etape, la trei puncte de liderul LPS Iasi.

Cred ca puteam termina pe primul loc in serie, daca nu pierdeam, dupa doua jocuri slabe, in deplasarile de la Piatra Neamt si Botosani, avand in vedere ca am inregistrat doua victorii din trei jocuri impotriva liderului LPS Iasi. Luni va avea loc tragerea la sortI pentru turneul final, unde ne asteptam sa fie extrem de dificil prin prisma faptului ca vom intalnii doua dintre castigatoarele de serii. Sper sa facem o pregatire cat mai buna, sa ne putem bate cu sanse reale pentru calificarea la turneul final”, a declarat antrenorul juniorilor III de la CSU Suceava, Vasile Boca.

CSU Suceava mizeaza pe urmatorul lot: Alexandru Balasa, Dan Gaspar, Andrei Andone, Sabin Covrig, Dragos Podovei, Florin Boaru, Cara Bogdan, Paul Smocot, Razvan Pascut, Razvan Ioan, Rares Florescu, Sebastian Spatariu, Alexandru Reut, Claudiu Stejar, Daniel Stanciuc, Catalin Zaritchi, Emilian Hutuleac, Valentin Iriciuc, David Duman, Adi Hreceniuc si David Ciornea.

Turneele semifinale ale Campionatului National pentru juniori III vor avea loc in perioada 24-29 aprilie, pe teren neutru, intr-un format de patru grupe a cate sase echipe, primele doua clasate urmand sa se califice la turneul final.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava s-a calificat la turneul semifinal al Campionatului Național"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*