CSU Suceava s-a calificat la turneul final

CSU Suceava a reusit o noua calificare la turneul final al Campionatului National de handbal masculin rezervat echipelor de juniori IV. Trupa antrenata de Vasile Boca a ajuns intre cele mai bune 16 echipe under 13 din tara dupa ce s-a clasat pe locul 2 la turneul semifinal desfasurat la Bacau.

Micii universitari au castigat grupa din care au facut parte cu maximum de puncte dupa trei victorii categorice: 26-12 cu CS Perla Murfatlar, 39-24 cu CSM Focsani si 31-20 cu LPS Iasi. In finala, formatia suceveana a infruntat gazdele de la Stiinta Bacau, in fata carora a cedat la limita, scor final 24-25.

Turneul de la Bacau a fost o evaluare buna pentru noi, reusind sa vedem la ce nivel ne aflam. Din pacate, nivelul si forma la care ne aflam este foarte departe de potentialul pe care acesta grupa il are. Sportivii nostri au avut evolutii mai putin reusite, greselile fiind foarte frecvente la majoritatea dintre ei. Ne dorim sa ne intoarcem cu un rezultat cat mai bun de la turneul final, dar pentru asta trebuie in primul rand ca prezenta la pregatire sa fie una constanta, iar copiii sa constientizeze importanta muncii de la antrenamente”, a declarat antrenorul Vasile Boca.

El a mizat la turneul semifinal pe urmatorii jucatori: Dan Gaspar, Alexandru Balasa, Sebastian Spatariu, Stefan Neagu, Rares Florescu, Alexandru Reut, Daniel Stanciuc, Catalin Zaritchi, Emilian Hutuleac si Claudiu Stejar.

Turneul final al Campionatului National pentru juniori IV va avea loc in perioada 8-11 iunie, intr-o locatie ce urmeaza sa fie stabilita de catre FRH.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava s-a calificat la turneul final"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*