CSU Suceava s-a calificat la turneul final de juniori IV

CSU Suceava s-a calificat la turneul final al Campionatului National pentru juniori IV. Micii handbalisti pregatiti de Vasile Boca au ajuns intre cele mai bune 16 echipe din tara la aceasta categorie de varsta dupa ce au ajuns pana in ultimul act al turneului semifinal ce a avut loc zilele trecute in sala din Medgidia.

Sâmbata dimineata în prima partida, dupa un meci echilibrat sucevenii au trecut de CSS Galati, scor 25-19, ca mai apoi, dupa masa reusind o victorie foarte muncita împotriva celeilalte reprezentante a judetului Galati, CSS Tecuci, scor 26-22.

Calificata matematic dupa primele doua jocuri, formatia suceveana a disputat ultimul meci împotriva celor de la LPS Botosani, reusind a treia victorie si calificarea în finala mare a turneului 24-20, acolo unde urma sa întâlneasca câstigatoarei grupei A, Stiiinta Bacau.

Cum era de asteptat, finala a fost cea mai disputata si spectaculosa partida a turneului. S-a mers cap la cap pâna spre sfârsitul primei reprize, la pauza sucevenii intrand cu un avantaj de doua goluri, 12-10. Repriza a doua a fost una la fel de disputata, dupa încheierea timpului regulamentar, câstigatoarea fiind nedecisa, scor 24-24. A fost nevoie de doua reprize de prelungiri, a trei minute fiecare, pentru a stabili învingatoarea, scorul final fiind de 31-30 în favoarea bacauanilor.

CSU Suceava a mizat la turneul semifinal pe urmatorul lot: Balasa Alexandru, Citron Andrei, Reut Alexandru, Fodor stefan, Spatariu Sebastian, Neagu Stefan, Boaru Florin, Hutuleac Emilian, Smocot Paul, Stanciuc Daniel, Câra Bogdan, Florescu Rares, Zaritchi Catalin si Stejar Claudiu. Antrenori: Boca Vasile si Lucaci Cezar.

Suntem foarte bucurosi si vreau sa felicit echipa pentru calificarea la turneul final. A fost un turneu semifinal foarte echilibrat si extrem de bine organizat. Este meritul copiilor, care au muncit foarte mult anul acesta si meritau din plin aceasta calificare. Daca pregatirea pentru turneul final va fi una reusita sunt sigur ca vom reusi un rezultat bun acolo. Multumirile le sunt adresate domnilor parinti, conducerii CSU si bineînteles principalului nostru partener, Scoala Gimnaziala <<Ion Creanga>> pentru tot sprijinul acordat’’, a precizat antrenorul Vasile Boca.

Turneul final al Campionatului National de handbal masculin pentru juniori IV va avea loc in perioada 23-26 iunie, intr-o locatie ce urmeaza sa fie anuntata de Federatia Romana de Handbal.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava s-a calificat la turneul final de juniori IV"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*