FOTO | CSU Suceava – România U19: 44-27

CSU Suceava - Romania U19 AlexaIulian Alexa a marcat 6 goluri în meciul din această dimineaţă

Vineri dimineaţa în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava a debutat ediţia a 8-a a Memorialului “Mihai Mironiuc” la handbal. În meciul inaugural, CSU Suceava s-a impus cu scorul de 44-27 (21-14) în faţa reprezentativei de juniori I a României.

Naţionala sub 19 ani a României a ţinut pasul cu “studenţii” doar în primul sfert de oră al întâlnirii, la finalul căruia scorul era 10-8. CSU Suceava a preluat apoi controlul jocului, iar la pauză conducea la şapte goluri diferenţă, scor 21-14. La reluarea partidei, gazdele au continuat să îşi majoreze avantajul, astfel că în minutul 50 tabela din sala LPS indica scorul de 37-19. Aceasta a fost şi cea mai mare diferenţă de scor. În ultimele zece minute ale întâlnirii cele două formaţii au mers umăr la umăr, iar în ultimele secunde Alexa a punctat din 7 metri pentru scorul final de 44-27.

CSU Suceava: Spiridon, C. Tcaciuc, Manea – Olariu (8 goluri), Baican (6), Petrea (6), Alexa (6), Velea (5), Costea (5), Burlacu (4), Vele (2), Ciutacu (1), Oprea (1), Bursuc, I. Tcaciuc, Aldica.

„Nu urmărim în primul rând scorul în aceste meciuri, ci să îi integram pe jucătorii sosiţi la noi în această vară. Avem nevoie însă şi de meciuri de pregătire cu adversari mai puternici. Vom mai juca cu Bacău, Vaslui şi speram ca până la începutul campionatului să mai perfectăm 2-3 meciuri amicale cu echipe din Liga Naţională”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

Vezi aici o galerie FOTO de meciurile din cadrul Memorialului „Mihai Mironiuc”!

Universitarii vor reveni în sala LPS în această după-amiază, de la ora 17:00, când vor înfrunta viitoarea colegă de serie CSŞM Bacau. CSU Suceava şi Echipa Naţională de juniori I a României se vor întâlni din nou sâmbătă, de la ora 10:00. După Memorialul “Mihai Mironiuc”, trupa lui Răzvan Bernicu va continua seria amicalelor cu un joc de pregătire programat miercuri, de la ora 17:00, pe terenul prim-divizionarei HC Vaslui.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO | CSU Suceava – România U19: 44-27"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*