CSU Suceava reînființează echipa a doua

CSU Suceava va avea incepand cu sezonul 2017/2018 doua echipe de handbal masculin in campionatele nationale de seniori. Pe langa prima echipa, cea din Liga Nationala, universitarii vor reinfiinta echipa a doua, care va fi formata din studenti sau jucatori care au terminat recent junioratul si va juca in Divizia A.

Am decis sa reinfiintam echipa a doua pentru a le da o sansa jucatorilor care au terminat junioratul si nu au prins un transfer la o echipa mare. Nu ne permitem sa luam varfurile de la juniori, dar sunt destui jucatori in Suceava si in zona noastra care nu sunt bagati in seama, dar pot fi slefuiti pentru handbalul de performanta. Avem in lotul nostru destule exemple de jucatori care au trecut pe la echipa a doua inainte sa faca pasul spre Liga Nationala. Avand in vedere ca mai toti jucatorii vor fi studenti, vom avea costuri aproape infime cu echipa a doua”, a declarat antrenorul celor de la CSU Suceava, Adi Chirut, care a precizat ca oficialii clubului universitar studiaza mai multe variante pentru postul de tehnician al formatiei secunde.

Cei interesati sa participe la preselectia pentru formarea lotului echipei a doua pot primi detalii de la cei doi antrenori la numerele de telefon: 0740/901890 (Adi Chirut) sau 0751/056625 (Iulian Andrei).

COMENTARII:

1 Comentariu la "CSU Suceava reînființează echipa a doua"

  1. Ion Lungu in poarta. ANDREI Ciutac extrema ascunsa si presedinte la echipa a doua.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*