CSU Suceava reia campionatul cu o deplasare complicată la Constanţa

CSU Chirut Rares Bursuc

CSU Suceava reia campionatul cu o deplasare complicata, echipa antrenata de Adrian Chirut urmand sa evolueze vineri, de la ora 11.00, pe terenul Farului Constanta in prologul etapei a XXIV-a din cadrul Diviziei A la handbal masculin.

Universitarii au plecat astazi spre litoral cu gandul la cele trei puncte. “Ne asteapta poate cel mai greu meci pe care il mai avem de disputat pana la baraj, dar trebuie sa-l castigam daca avem pretentii de promovare in Liga Nationala. Trebuie sa ne mobilizam pentru a evita vreo surpriza neplacuta, asa cum s-a intamplat la Buzau. Farul este o echipa puternica pe linia de 9 metri, o echipa care joaca un handbal bun, cu mult peste HC Buzau”, a declarat antrenorul Adrian Chirut.

Formatia suceveana nu va putea miza in meciul de la Constanta pe serviciile lui Vele si L. Acatrinei si a portarului Spiridon, toti trei acuzand accidentari.

Partida Farul – CSU Suceava va fi arbitrata de brigada buzoiana Velisca / Vlad.

In meciul direct din turul campionatului, CSU Suceava s-a impus cu 35-24.

Programul etapei a XXIV-a:
Farul Constanta – CSU Suceava
CSU Targoviste – Stiinta Bacau
Politehnica Iasi – GSIP Moreni
Atletico Alexandria – Cimentul Bicaz
CSM II Bucuresti – LPS Piatra Neamt
HC Buzau – CS Vicov Bucovina
HC Dobrogea Sud va sta in aceasta runda.

La barajul de promovare in Liga Nationala, CSU Suceava va intalni ocupanta locului 2 din seria de vest a Diviziei A si o echipa din Liga Nationala, ocupanta locului 12 sau 13, ce va fi stabilita prin tragere la sorti in data de 23 mai.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava reia campionatul cu o deplasare complicată la Constanţa"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*