CSU Suceava – Poli Iasi: 54-35

Handbaliştii suceveni au început anul cu o victorie. În primul amical al iernii, desfăşurat pe parcursul a trei reprize, Universitatea a învins Politehnica Iaşi cu scorul de 54-36.

Jucătorii pregătiţi de Leonard Bibirig au arătat poftă de gol încă din primele 30 de minute ale întâlnirii cu ieşenii. Cu Adi Mitrea într-o formă foarte bună, handbaliştii suceveni au punctat de 22 de ori în prima repriza, în timp ce oaspeţii s-au oprit la cota 13. Repriza secundă a fost mai echilibrată, Politehnica Iaşi izbutind să se apropie după o oră de joc la 6 goluri, scor 37-31. Antrenorii celor două echipe au căzut de acord ca întâlnirea să fie prelungită cu încă o repriză de 20 de minute. În cea de-a treia parte a jocului, oaspeţii nu au mai izbutit să înscrie decât 4 goluri, în timp ce sucevenii s-au dezlănţuit, perforând poarta Politehnicii în 17 rânduri. Scor final 54-35 în favoarea Universităţii, care debutează astfel cu o victorie în seria jocurilor de verficare.

În următorul meci amical, Universitatea Suceava va întâlni sâmbătă de la ora 11:30 la sala LPS, CSM Focşani.

Pentru CSU Suceava au marcat:
Mitrea – 10 goluri, Acatrinei si Dumitras – 6, Bradatan, Bursuc, Dospinescu – 4, Adomnicai, Gavriloaia, Chirut, Tcaciuc, Dediu – 3, Zvanciuc – 2, Serban, Ignat, Vele – 1

Andrei – 7 interventii, Spiridon – 5, Pralea – 4

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava – Poli Iasi: 54-35"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*