CSU Suceava participă la Cupa Unirii

CSU Suceava se va deplasa joi dimineata la Iasi, unde va participa la Cupa Unirii, un turneu de meciuri amicale la care mai iau parte formatiile CSM Focsani (Locul 11 – Liga Nationala), HC Sighisoara (Locul 4 – Divizia A, Seria de Vest) si gazdele de la CS Politehnica Iasi (Locul 1 – Divizia A, Seria de Est).

Vor fi ultimele meciuri inainte de reluarea campionatului si urmarim sa imbunatatim jocul echipei fata de ce am aratat in dubla de la Focsani. Sper sa ne apropiem ca joc de nivelul pe care vrem sa-l aratam in primele meciuri oficiale din acest an. Mergem cu tot lotul valid la Iasi si speram sa nu mai apara accidentari. In functie de cum ne vom prezenta in aceste ultime trei meciuri de verificare, vom stii exact ce vom avea de retusat la antrenamentele de saptamana viitoare”, a declarat antrenorul Adi Chirut.

Confruntat cu o infectie la deget, portarul Eduard Duman este singurul component al lotului sucevean care nu va face deplasarea la turneul de la Iasi.

Programul meciurilor de la Cupa Unirii:

Joi:

ora 16.00: CSU Suceava – HC Sighisoara

ora 18.30: Politehnica Iasi – CSM Focsani

Vineri:

ora 09.00: CSU Suceava – CSM Focsani

ora 11.30: Politehnica Iasi – HC Sighisoara

ora 16.00: CSM Focsani – HC Sighisoara

ora 18.30: CSU Suceava – Politehnica Iasi

CSU Suceava va relua campionatul Ligii Nationale de handbal masculin pe data de 4 februarie, cu o deplasare infernala pe terenul formatiei HC Dobrogea Sud Constanta.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Daca la fotbal autoritatile sucevene spun ca nu sunt posibilitati – rusine pt. un judet asa marea (sau nu vor – dovada, faptul ca i-au sabotat proiectul lui Dorin Goian ) atunci sa intareasca echipa de handbal CSU pentru a face performanta si a reprezenta cu cinste numele Sucevei sau poate nu-i intereseaza nici acest aspect …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close
error: Pentru copierea conţinutului contactaţi autorul!