CSU Suceava merge la turneul semifinal II

CSU Suceava s-a calificat la turneul semifinal II al Campionatului National de handbal masculin rezervat echipelor de juniori III. Formatia antrenata de Vasile Boca si-a asigurat prezenta in urmatorul act al competitiei dupa ce a castigat turneul organizat la sfarsitul saptamanii trecute in sala Scolii Gimnaziale “Ion Creanga” din cartierul Obcini. Micii universitari au castigat toate cele trei meciuri disputate la turneul semifinal I: 39-20 cu Liceul “Mihai Viteazu” Alba Iulia, 29-26 cu HC Adrian Petrea Resita si 24-21 cu LPS Focsani.

A fost un turneu reusit din toate punctele de vedere. Baietii nostri s-au ridicat la nivelul asteptarilor, reusind sa se impuna in toate cele trei jocuri. Meciul cu Alba Iulia a fost unul in care diferenta de valoare era clar de partea noastra, dar cele cu Resita si Focsani au fost extrem de disputate, cu rasturnari de scor, goluri spectaculoase si multe emotii pentru sportivi, parinti, prieteni si sustinatori ai echipei noastre. Copiii au dat dovada de foarte multa daruire si dorinta de victorie, fapt pentru care trebuie felicitati„, a declarat antrenorul Vasile Boca, care a tinut sa multumeasca directorului Scolii Gimnaziale „Ion Creanga”, Constantin Margineanu, pentru sprijinul acordat in organizarea turneului de la Suceava.

CSU Suceava a mizat pe urmatorii jucatori: Bogdan Baltaru, Paul Smocot, Iulian Rosu, Stefan Jitareanu, Daniel Stanciuc, Iustin Ivan, Catalin Zaritchi, Emilian Hutuleac, Florin Boaru, Eusebiu Fediuc, Cristian Bejinariu, Teodor Brinzac, Daniel Burac, Giorgio Cantoreanu, Claudiu Stejar si Andrei Andone.

La turneul semifinal II, programat in perioada 5-7 mai, pe un teren neutru, CSU Suceava va infrunta formatiile CSS Bacau, Potaissa Turda si LPS Bistrita.

Pana atunci, doi dintre componentii lotului sucevean, Teodor Brinzac si Cristian Bejinariu, impreuna cu antrenorul Vasile Boca, vor participa, in perioada 6-9 aprilie, la Cupa Selectionatelor de Serie, competitie care va avea loc la Sfantu Gheorghe si care este criteriu de selectie pentru lotul national.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava merge la turneul semifinal II"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*