CSU Suceava luptă pentru o medalie cu juniorii II

Echipa de juniori II de la CSU Suceava se află în aceste zile la Timișoara, unde luptă pentru o medalie la turneul final al Campionatului Național de handbal masculin.

Cu victorii pe linie de la startul actualului sezon, echipa pregătită de Ioan Tcaciuc și Vasile Boca a fost repartizată în Grupa B, unde va întâlni pe rând formațiile LPS Vaslui (miercuri, ora 14.00), CSM Ploiești (joi, ora 14.00) și Politehnica Timișoara (vineri, ora 14.00).

Din cealaltă grupă fac parte formațiile CSM București, Academia Minaur Baia Mare, CSŞ Craiova și LPS Târgu Mureș.

Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în semifinalele de sâmbătă.

Ne așteaptă o săptămână de foc, după un an aglomerat. Sper ca băieții să conștientizeze importanța acestei săptămâni, în care fiecare meci va fi ca o finală. Din acest moment nu mai contează rezultatele anterioare”, a precizat antrenorul Ioan Tcaciuc.

CSU Suceava se va baza la turneul final pe următorii jucători: Răzvan Rîpă, Alessio Hălănduț, Claudio Zaharia – Codrin Dascălu, Andrei Marcu, Iulian Lupu, Andrei Rață, Rareș Ostafe, Daniel Popovici, Teodor Moșneagu, Luca Cazac, Teodor Ilucă, Iustinian Dănilă, Alexandru Țivichi, Alexandru Radu, Ionuț Păscuț, Emanuel Şerban  și Nicolas Zăpodianu. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *