CSU Suceava, locul 8 la turneul final

CSU Suceava a incheiat pe locul 8 turneul final al Campionatului National de handbal masculin rezervat juniorilor III. Echipa pregatita de Vasile Boca si Ioan Tcaciuc a pierdut pe rand in faza grupelor, 23-24 cu Poli Timisoara, 24-34 cu viitoarea campioana, Stiinta Bacau, si 26-36 cu Minaur Baia Mare, iar in meciurile pentru locurile 7-8 a cedat in fata Potaissei Turda, cu 28-29.

Daca am fi obtinut un rezultat mai bun în primul joc cu Timisoara, probabil lucrurile ar fi stat altfel. Pâna la urma cred ca acest loc 8 este cel corect, având în vedere evolutia noastra pe durata întregului turneu. Majoritatea copiilor vor ramâne juniori III si în sezonul urmator, sezon în care speram sa obtinem o clasare mai buna. Vreau sa multumesc tututor celor care ne-au sustinut pe durata anului competitional’’, a precizat antrenorul Vasile Boca

CSU Suceava a mizat in ultimul sezon pe urmatorul lot de jucatori: Dragos Podovei, Dan Gaspar, Andrei Andone – portari, Claudiu Stejar, Paul Smocot, Stefan Pascut, Alexandru Reut, Ioan Razvan, Adi Hreceniuc, Sebastian Spatariu, Bogdan Câra, Daniel Stanciuc, Rares Florescu, Emilian Hutuleac, Catalin Zaritchi si Florin Boaru – jucatori de camp.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava, locul 8 la turneul final"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*