CSU Suceava, locul 2 la Memorial

CSU Suceava a incheiat pe locul 2 la Memorialul “Mihai Mironiuc” la finalul unei editii in care trofeul a ajuns in vitrina celor de la Potaissa Turda, care s-a impus datorita golaverajului mai bun.  Formatia antrenata de Adrian Chirut si Iulian Andrei a inregistrat doua victorii si o infrangere pe parcursul turneului gazduit la sfarsitul acestei saptamani de sala LPS din Suceava: 27-19 cu CSM Focsani si 32-23 cu HC Farul Constanta, respectiv 24-33 cu Potaissa Turda.

Pe langa trofeu, la final organizatorii au acordat si doua premii individuale. Astfel, Mihaita Miroiu (CSM Focsani) a castigat titlul de golgheter, in vreme ce Ludovic Varo (Potaissa Turda) a fost desemnat cel mai bun portar al turneului.

A fost un turneu in care nu ne-a interesat in mod special rezultate. Victoriile sunt bune pentru moralul baietilor. Am urmarit in primul rand sa legam relatiile de joc, mai ales pe faza de aparare. Am pierdut cu Turda, o echipa bine legata, la noua goluri, dar nu cred ca acesta este diferenta dintre cele doua echipe, desi acel meci cred ca ne-a readus cu picioarele pe pamant”, a declarat Adrian Chirut la finalul Memorialului.

Rezultatele complete:

Joi:
Potaissa Turda – Farul Constanta: 37-25
CSU Suceava – CSM Focsani: 27-19

Vineri:
CSM Focsani – Farul Constanta 32-25
CSU Suceava – Potaissa Turda 24-33

Sambata:
Potaissa Turda – CSM Focsani 30-36
CSU Suceava – Farul Constanta 32-23

CSU Suceava a mizat pe parcursul Memorialului pe urmatorul lot de jucatori: C. Tcaciuc, Selaru, Duman – Ciubotariu, Puljizovic, Preda, Mitrea, Costea, Sipka, Tirzioru, Baican, R. Bursuc, C. Bursuc, Polocoser, I. Tcaciuc, Petrea si Alexa. Burlacu, Soldanescu si Olariu au lipsit din cauza problemelor medicale.

La sfarsitul satamanii viitoare, handbalistii antrenati de Adrian Chirut se vor deplasa la un puternic turneu cu jocuri amicale organizat la Vaslui. Acolo, CSU Suceava urmeaza sa înfrunte trei dintre viitoarele adversare din Liga Nationala, este vorba de Dunarea Calarasi, HC Vaslui si HC Dobrogea Sud.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava, locul 2 la Memorial"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*