CSU Suceava, la ultimul meci oficial din 2015

CSU Suceava încheie turul Diviziei A la handbal masculin pe teren propriu, trupa antrenată de Răzvan Bernicu urmând să primească în ultima etapă din acest an vizita celor de la Politehnica Iași, într-o partidă programată mâine, cu începere de la orele 12.00, în sala LPS.

Universitarii și-au propus să termine prima jumătate a campionatului pe podiumul clasamentului, astfel că nu-și permit niciun pas greșit în fața ieșenilor.

“Este un meci pe care trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate pentru că ne dorim să încheiem turul cu o victorie. În acest moment, suntem pe locul 2 în clasament și acolo ne vrem să rămânem la finalul anului”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

Tehnicianul sucevean se confruntă cu o singură problemă de lot, portarul Cristi Tcaciuc fiind incert pentru acest meci din cauza unor dureri la spate. Rareș Bursuc va reveni în schimb după o accidentare.

CSU Suceava și Politehnica Iași s-au întâlnit ultima data în luna august, la Cupa Municipiului Bacău. Trupa condusă de Răzvan Bernicu s-a impus atunci cu scorul de 38-24, în finala mică a turneului.

Întâlnirea de mâine dintre CSU Suceava și Politehnica Iași va fi condusă de brigada nemțeană de arbitri Ifrim – Ilisei.

Cealaltă echipă suceveană, CS Vicov Bucovina încheie anul tot pe teren propriu, cu un meci în compania celor de la Farul Constanța, programat duminică, cu începere de la ora 14.00.

Programul etapei a XIII-a:

CSU Suceava – Politehnica Iași
Știința Bacău – HC Buzău
LPS Piatra Neamț – GSIP Moreni
CS Vicov Bucovina – Farul Constanța
HC Dobrogea Sud – CSM II București
Atletico Alexandria – CSU Târgoviște (amânat)
Cimentul Bicaz – ACS Teleorman (neprogramat)

Clasament sezonul 2015-2016

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *