CSU Suceava, la primele amicale

chirut csu

Echipa de handbal CSU Suceava are programate, la sfârșitul acestei săptămâni, primele meciuri amicale din această vară. Formația pregătită de Adrian Chiruț va juca pe terenul colegei din Liga Națională, CSM Focșani, vineri de la ora 18:30 și sâmbătă de la ora 13:30.

Antrenorul Adrian Chiruț, care joi a implinit 33 de ani, a anunțat că nu îl interesează rezultatele în amicalele cu CSM Focșani, în condițiile în care va rula toți jucătorii.

„În primul rând vrem să vedem unde de aflăm în momentul de față la toate capitolele”, a anunțat Adrian Chiruț.

Singurul jucător sucevean care nu va face deplasarea în Vrancea este Gabriel Burlacu. Acesta se află în perioada de recuperare după o operație la gleznă.

Echipa de handbal CSU Suceava va participa la începutul lunii august la două turnee amicale. Este vorba despre ediția a 9-a a Memorialului „Mihai Mironiuc”, care se va desfășura între 4 și 6 august și Cupa Municipiului Vaslui, programată în perioada 12-16 august.

Prima etapă din sezonul 2016/2017 al Ligii Naționale de handbal masculin va avea loc pe 31 august, atunci când CSU Suceava va primi vizita nou-promovatei CSM Făgăraș. Până la debutul meciurilor oficiale, antrenorul Adrian Chiruţ şi-a propus ca universitarii să dispute cel puţin 12 amicale.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava, la primele amicale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*