CSU Suceava la Botosani ?

In cazul in care vor ajunge in finala Cupei Challenge, handbalistii suceveni ar putea juca la Botosani. Sala Polivalenta din judetul vecin este una dintre variantele luate in calcul de conducerea Universitatii in eventualitatea disputarii ultimului act al Challenge Cup.

Anul trecut conducerea clubului sucevean a făcut eforturi mari pentru ca sala de la LPS să îndeplinească criteriile impuse de Federaţia Europeană de Handbal. Din pacate, sansele ca Universitatea sa dispute acasa o noua finala sunt minime. Ca si in 2009, variantele luate in calcul de conducerea clubului sucevean sunt salile din Botosani, Roman si Bacau.

“Fiindca este al doilea an nu stiu daca vom beneficia de anumite derogari. Noi am mai cheltuit bani cu cosmetizarea salii si putem juca la Suceava toate meciurile, mai putin finala. Daca ar fi sa ajungem pana acolo, luam orice varianta in calcul. Intr-adevar, sala de la Botosani este aproape, dar deocamdata nu am vazut-o decat in fotografii”, a declarat Petru Ghervan.

Handbalistii suceveni ar putea sa se acomodeze cu Sala Polivalenta din Botosani inca de luna viitoare. Botosanenii intentioneaza sa organizeze un turneu in martie la care sa participe echipe din Liga Nationala.

“Deocamdata la mine nu a ajuns nicio invitatie in acest sens. In conditiile in care vom primi o invitatie, vom vedea in ce conjuctura vom fi din punct de vedere al calendarului competitional si in functie de nivelul de competitie care va fi acolo vom da un raspuns. Oricum, niciodata nu vom spune nu unei competitii, mai ales daca este si aproape”, a mai spus Petru Ghervan.

Sala Polivalentă “Elisabeta Lipa” din Botosani a fost inaugurata in octombrie 2008 si dispune de 1700 de locuri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava la Botosani ?"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*