CSU Suceava înfruntă CSM Constanța

CSU Suceava - CSM Bacău - Botond Balazs (foto: Marius Gabor)
CSU Suceava – CSM Bacău – Botond Balazs (foto: Marius Gabor)

Echipa de handbal CSU Suceava reia campionatul Ligii Zimbrilor cu un meci împotriva medaliatei cu bronz din sezonul trecut, CSM Constanța. Cele două formații se vor întâlni joi, de la ora 17.30, în sala “Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv Suceava.

Înaintea meciului de joi, CSU Suceava ocupă locul 6 în Liga Zimbrilor, cu 16 puncte strânse în nouă etape. Cu șapte puncte în plus, CSM Constanța ocupa poziția secundă a clasamentului.

Confruntarea cu cea de-a doua clasată a fost prefațată de Răzvan Gavriloaia și antrenorul Bogdan Șoldănescu. “Ne cunoștem lungul nasului. Știm că sunt peste noi, că sunt favoriți, dar suntem o echipă ambițioasă și putem să facem o surpriză, pentru așa s-ar cataloga un eventual egal sau o eventuală victorie a noastră. Important este ca la final să ne putem uita în oglindă, fără să ne reproșăm nimic și să plecăm liniștiți acasă pentru a pregăti următorul meci”, a declarat Răzvan Gavriloaia.

Bogdan Șoldănescu speră ca universitarii să surprindă defensiva dobrogeană printr-un jocul lor în viteză. “Întâlnim cea mai bună apărare din Liga Națională, va fi foarte greu să trecem de ea, dar avem atuurilor noastre. Sperăm să le punem probleme constănțenilor prin jocul nostru în viteză”, a precizat antrenorul celor de la CSU.

În cadrul etapei a 10-a se vor mai disputa următoarele meciuri:

Politehnica Timișoara – CSM Vaslui
Dinamo București – Potaissa Turda
CSM Bacău – Minaur Baia Mare
HC Buzău – CSM Sighișoara
Universitatea Cluj – CSM București
Steaua București – CSM Focșani.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *