CSU Suceava încheie sezonul în sala LPS

CSU Suceava incheie sezonul pe teren propriu, cu un meci in fata celor de la CSM Satu Mare, programat miercuri, de la orele 18.00, in sala LPS, in cadrul ultimei etape din play-out-ul Ligii Nationale. Se va juca doar de dragul competitiei, partida contand doar pentru statistici, in conditiile in care universitarii si-au asigurat locul secund si mentinerea in primul esalon odata cu victoria obtinuta la Fagaras, in vreme ce satmarenii sunt deja retrogradati.

Chiar daca este un meci de palmares, care nu mai conteaza in economia clasamentului, asteptam sa vina cat mai multa lume la sala”, a spus antrenorul principal de la CSU Suceava, Adi Chirut.

Meciul de astazi dintre CSU Suceava si CSM Satu Mare va fi condus de brigada maramureseana de arbitri Gherman Moldovan. In meciul din turul campionatului, CSM Satu Mare s-a impus pe teren propriu, in fata formatiei sucevene, cu scorul de 31-25. In celalalt joc din ultima etapa a play-out-ului, CSM Focsani va primi astazi, de la ora 18.30, vizita celor de la CSM Fagaras.

Exit mobile version