CSU Suceava începe returul la Piatra Neamţ

Handbal-start-mec

CSU Suceava începe anul 2016 cu un meci de încălzire, echipa antrenată de Răzvan Bernicu urmând să evolueze joi, de la ora 16.30, în prima etapă a returului Diviziei A la handbal masculin, pe terenul ocupantei locului 10 în clasamentul seriei, LPS Piatra Neamţ.

“Începem returul cu două meciuri mai uşoare, la Piatra Neamţ şi acasă cu Vicov, în care trebuie să reintrăm în tonusul competiţiei. Ne-am fi dorit să facem mai multe meciuri de pregătire în pauza competiţională, dar, din păcate, numărul mare de jucători pe care i-am avut accidentaţi, ne-a obligat să anulăm unele jocuri. Important este acum că o mare parte dintre ei şi-au revenit, iar treptat vor intra în ritmul competiţiei”, a declarat antrenorul sucevean Răzvan Bernicu.

Tehnicianul universitarilor o vede în continuare pe HC Dobrogea Sud Constanţa mare favorită la câştigarea seriei, CSU Suceava urmând să se lupte pentru locul secund cu Ştiinţa Bacău. “Constanţa este favorită clară la ocuparea primul loc. Noi rămânem să ne batem cu Bacăul pentru locul 2 şi cred că jocul direct din etapa a IV-a va fi decisiv în stabilirea ierarhiei finale”, a mai spus Răzvan Bernicu.

Fără să facă vreo achiziţie în pauza dintre tur şi retur, CSU Suceava a disputat în pauza de iarnă doar două jocuri de verificare, ambele pierdute pe terenul prim-divizionarei CSM Focşani, 29-33 şi 24-29.

Răzvan Bernicu nu va miza la meciul de la Piatra Neamţ pe serviciile a trei jucători. Olariu şi Costea sunt menajaţi, în vreme ce Petrea mai are două săptămâni de recuperare după problemele avute la menisc.

Partida de sub Pietricica va fi arbitrată de brigada Constantin/Iacob.

Meciul direct din turul campionatului a curs într-un singur sens şi s-a încheiat cu victoria clară a sucevenilor, scor 48-20.

Programul etapei a XIV-a:

LPS Piatra Neamţ – CSU Suceava
HC Dobrogea Sud – Farul Constanţa
Politehnica Iaşi – CSU Târgovişte
Cimentul Bicaz – HC Buzău
Ştiinţa Bacău – CSM II Bucureşti
CS Vicov Bucovina – GSIP Moreni
Atletico Alexandria stă în această rundă.

Clasament sezonul 2015-2016

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava începe returul la Piatra Neamţ"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*