CSU Suceava începe cursa pentru promovare la Iași

Gata cu pauza competitionala si cu meciurile fara miza. Din aceasta saptamana se joaca pe puncte in Divizia A la handbal masculin, acolo unde echipa locala incepe cursa pentru promovare cu un meci pe terenul celor de la Politehnica Iasi, programat joi dupa-amiaza, incepand cu ora 17.00.

Toata lumea asteapta sa inceapa campionatul, dupa cea mai lunga perioada de pregatire pe care am traversat-o eu de cand sunt antrenor. Preferam sa jucam acasa in prima etapa, dar asa s-a facut programul. Mergem la victorie la Iasi si chiar am facut un pariu cu baietii in vestiar: sa castigam toate meciurile din prima parte a campionatului. Acesta ar trebui sa fie parcursul unei echipe care si-a propus promovarea”, a declarat antrenorul Adi Chirut.

Pleaca la drum cu un lot de 20 de jucatori

Universitarii vor incepe noul sezon cu un lot de 20 de jucatori, in care media de varsta este “stricata” doar de veteranul Iulian Andrei, unul dintre ultimii mohicani ramasi. “Am luat-o de la zero in vara. Am venit foarte multi jucatori si au ramas cei mai buni, in jur de 20. Lista este insa deschisa. Avem dubluri pe toate posturile, dar sunt jucatori tineri, fara experienta, iar aceasta lipsa de experienta trebuie compensata prin multa munca”, a precizat Adi Chirut.

Lotul celor de la CSU Suceava: Iulian Andrei, Eduard Duman, Florin Mihaescu – portari, Alexandru Popia, Maxim Oancea, Bogdan Barb, Dumitru Burbulea, Andrei Sora, Bogdan Cozorici, Robert Alupoaiei, Pavel Loik, Vladyslav Kobzii, Calin Leordean, Cosmin Lupu, George Mihalcea, Antonio Pintilei, Martin Tudor, Andrei Olariu, Andi Tofanel si Alexandru Popa – jucatori de camp.

Formatia suceveana a disputat opt meciuri amicale bifand sase victorii si doua infrangeri: 32-31 cu CSM Vaslui, 31-25 cu CSM Oradea, 38-22 cu CSU Craiova, 25-24 cu CSM Sighisoara, 31-25 cu Steaua II si 27-23 cu Szejke Odorhei, respectiv 23-33 cu CSM Vaslui si 31-32 cu Szejke Odorhei.

Programul universitarilor pana la finalul anului

Etapa I (19 septembrie):

Politehnica Iasi – CSU Suceava

Etapa a II-a (29 septembrie):

CSU Suceava va sta.

Etapa a III-a (6 octombrie):

CSU Suceava – CSU Targoviste

Etapa a IV-a (13 octombrie):

CSM Botosani – CSU Suceava

Etapa a V-a (20 octombrie):

CSU Suceava – CSU Galati

Etapa a VI-a (10 noiembrie):

CSU Suceava – Politehnica Iasi

Etapa a VII-a (17 noiembrie):

CSU Suceava va sta.

Etapa a VIII-a (24 noiembrie):

CSU Targoviste – CSU Suceava

Etapa a IX-a (30 noiembrie):

CSU Suceava – CSM Botosani

Etapa a X-a (8 decembrie):

CSU Galati – CSU Suceava

In prima faza se vor juca doua tururi si doua tururi, dupa care primele doua clasate din cele patru serii se vor califica la turneul semifinal.

Exit mobile version