CSU – HCM Botosani: 31-29

CSU Suceava si HCM Botosani s-au intalnit astazi intr-un meci amical disputat in sala Liceului cu Program Sportiv. Handbalistii antrenati de Razvan Bernicu s-au impus la finalul jocului cu scorul de 31-29 (17-13).

Startul partidei a stat sub semnul echilibrului, cele doua formatii mergand umar la umar mai bine de 20 de minute. De altfel, gazdele au reusit sa se distanteze pe tabela abia in ultimele minute ale primei reprize, cand Rosu si Eros au dus echipa suceveana la patru lungimi, scor 17-13. Botosanenii au fost la fel de artagosi si la revenirea de la vestiare, reusind sa se apropie la un singur gol pe tabela in minutul 39, scor 19-18. “Studentii” si-au revenit, iar sase minute mai tarziu Aldica puncta pentru 24-19. Oaspetii, condusi din teren de Florin Ciubotariu au recuperat rapid din handicap, iar in minutul 54 au trecut chiar la conducere, scor 25-26. Finalul partidei a apartinut formatiei pregatite de Razvan Bernicu. Dumitras avea sa inchida tabela la scorul de 31-29, dupa un meci mai putin amical, in care oaspetii au tinut sa demonstreze ca sunt cel putin de nivelul Sucevei.

CSU Suceava: Spiridon, C. Tcaciuc – Rosu (10 goluri), Dumitras (6), Sandu (5), Eros (4), Tirzioru (3), Burlacu (2), Aldica (1), I. Tcaciuc, Petrea, Olariu, Matei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU – HCM Botosani: 31-29"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*