CSU Suceava- HC Vaslui 44-31

Chiar daca nu s-a bazat pe aportul lui Andrei, Soldanescu Ciubotariu si Chirut, Universitatea Suceava a defilat in aceasta seara in amicalul sustinut in compania formatiei HC Vaslui. La finalul celor 60 de minute, trupa lui Leonard Bibirig s-a impus in fata divizionarei secunde cu scorul de 44-31.

Meciul a inceput foarte bine pentru Universitatea. Gratie interventiilor lui Spiridon, dar si a recuperarilor numeroase ale defensivei, sucevenii s-au distantat pana la scorul de 14-3. Un rol important in marcarea golurilor a avut si Adi Mitrea, extrema stanga fructificand majoritatea contraatacurilor. Superioritatea “studentilor” s-a mentinut pana la pauza, scor 22-10. In ciuda modificarilor efectuate de antrenorul Leonard Bibirig, sucevenii au continuat sa controleze jocul, iar in cateva randuri s-au distantat si la 16 goluri. In final scorul a fost 44-31 in favoarea Universitatii.

CSU Suceava: Spiridon, Draghici – Mitrea(9 goluri), Adomnicai(6), Bursuc(5), Gavriloaia(5), Acatrinei(5), Rosu(5), Pancu(3), Tutu(3), Matei(1), Zvanciuc(1), Buga(1), Dediu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava- HC Vaslui 44-31"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*