CSU Suceava este în sferturile Cupei României

CSU Suceava s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin, după ce a eliminat miercuri seară, pe teren propriu, formația CSM Focșani, cu scorul de 29-27 (17-12), într-un meci din cadrul Turului II al competiției.

Echipa suceveană a rupt echilibrul de pe tabelă după primele zece minute de joc, s-a distanțat apoi în minutul 24 la 15-8, pentru ca la pauză să intre cu un avantaj de cinci goluri, scor 17-12.

Gruparea vrânceană s-a apropiat periculos în minutul 42 la 21-18, însă universitarii n-au mai clacat pe final de joc. Gavriloaia a semnat, cu o aruncare din propriul teren cel mai frumos gol al întâlnirii, cel de 25-18 și tot veteranul gazdelor a stabilit scorul final: 29-27.

CSU Suceava: Makaria (7 intervenții), Simulescu (3 intervenții), Padovei – Stanciuc (8 goluri), Gavriloaia (8), Loic (3), Bologa (3), Kbilashivi (2), Botond (2), Ştefan (1), Zarițchi (1), Bruj (1), Radu, Roșu, Dascălu șI Vizitiu. Antrenori: Petru Ghervan, Bogdan Şoldănescu și Iulian Andrei.

Foto: Emanuel Dragoi

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close