CSU Suceava e campioană națională la juniori II

CSU Suceava a devenit campioană națională la handbal masculin cu echipa de juniori II.

Formația antrenată de Ioan Tcaciuc a cucerit medaliile de aur, după ce a câștigat finala mare disputată duminică, la Timișoara, în fața celor de la CSM București, cu scorul de 40-36 (17-17).

 Handbaliștii suceveni au câștigat grupa din care au făcut parte cu maximum de puncte după 42-29 cu LPS Vaslui, 40-29 cu CSM Ploiești și 42-31 cu Politehnica Timișoara, iar în semifinale au trecut după prelungiri, cu 36-35, de LPS Târgu Mureș.

Gruparea suceveana a castigat si cinci dintre premiile individuale prin Teodor Iluca (cea mai buna extrema stanga si golgheterul turneului final), Razvan Ripa (cel mai bun portar), Codrin Dascalu (cel mai bun inter stanga) si Luca Cazac (cel mai bun inter dreapta).

CSU Suceava a mizat la turneul final pe următorii jucători: Răzvan Rîpă, Alessio Hălănduț, Claudio Zaharia – Codrin Dascălu, Andrei Marcu, Iulian Lupu, Andrei Rață, Rareș Ostafe, Daniel Popovici, Teodor Moșneagu, Luca Cazac, Teodor Ilucă, Iustinian Dănilă, Alexandru Țivichi, Alexandru Radu, Ionuț Păscuț, Emanuel Şerban  și Nicolas Zăpodianu.

Acesta este cel de-al doilea titlul național cucerit în acest sezon de CSU Suceava, după cel de la juniori I.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *