CSU Suceava, dublă victorie la Focşani

CSM Focsani - CSU Suceava

CSU Suceava a castigat ambele meciuri de pregatire disputate la sfarsitul acestei saptamani pe terenul celor de la CSM Focsani.  In primul joc, disputat vineri seara, echipa antrenata de Adrian Chirut s-a impus in fata vrancenilor, cu scorul de 28-24, dupa universitarii au remontat cu handicap de doua goluri avut la pauza. Formatia suceveana a repetat isprava sambata la amiaza, cand s-a impus in fata focsanenilor la aceiasi diferenta de patru goluri, scor 32-28.

CSU Suceava a mizat in cele doua amicale pe urmatorul lot de jucatori: C. Tcaciuc, Duman – C. Bursuc, Petrea, Puljizovic, Sipka, Mitrea, Ciubotariu, Tarzioru, Preda, Olariu, Costea, Baican, Polocoser, I. Tcaciuc, Alexa, R. Bursuc. Burlacu este accidentat, iar Soldanescu si Selaru au fost menajati.

« Sunt multumit de modul in care s-au prezentat baietii in meciurile de la Focsani. Mai avem multe de pus la punct pentru a ajunge la nivelul pe care ni-l dorim, dar pentru acesta perioada a pregatirilor ne-am prezentat foarte bine », a declarat antrenorul Adrian Chirut.

Pentru universitari, urmatoarele teste vor avea loc la Memorialul « Mihai Mironiuc », programat sa debuteze joi seara, in sala LPS  din Suceava.

Foto: monitorulvn.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava, dublă victorie la Focşani"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*